MM Design staat voor no-nonsense aanpak

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

Het nieuwe kantoor van MM Design is strak ingericht en heeft een eigentijdse uitstraling. Door de grote ramen valt een behoorlijke hoeveelheid daglicht naar binnen. ,,Het bedrijf is sinds de oprichting flink gegroeid. Dit is toe te schrijven aan een fikse dosis creativiteit én flexibiliteit”, constateert Martijn. ,,We streven er naar om de lijnen met onze opdrachtgevers kort te houden en ik ben ervan overtuigd dat wij ons hierin op een positieve manier onderscheiden. Onze grootste uitdaging is de wensen van de klant te vertalen in een passend ontwerp. Creativiteit en kennis van de nieuwste digitale technieken worden gebundeld in een no-nonsense aanpak die in goed overleg met de klant meestal snel tot een optimaal resultaat leidt.”

H’VELD-G’DAM – Reclamebureau MM Design werd zeven jaar geleden opgericht door Martijn Muller en was tot voor kort gevestigd op het adres Buitendams 426. Begin oktober betrok het bureau een ruim en centraal gelegen pand aan de Hakgriend 5. Martijn legt uit wat hij samen met zijn team voor de opdrachtgevers kan betekenen op het gebied van reclame en marketing.

Door Ria Scholten

Wat kunnen de klanten van jullie verwachten? ,,Wij geven advies op het gebied van de meest uiteenlopende reclame-uitingen. In een tijd dat het economisch allemaal wat minder gaat doen bedrijven er goed aan hun uitstraling naar buiten toe eens kritisch onder de loep te nemen. Is de huisstijl nog up-to-date, past het nog bij het bedrijf en wordt die huisstijl consequent doorgevoerd. We denken op een actieve manier mee en helpen bedrijven graag om zich op een pakkende manier in de markt te profileren. Dit kan zijn op het gebied van grafische vormgeving, (buiten)reclame of fotografie.”

,,In 2008 is er een nieuw bedrijf opgericht, MM Digital. MM Digital is voortgekomen uit de behoefte van de klanten aan digitale communicatiemiddelen. De voornaamste activiteiten zijn ontwerpen en bouwen van websites, het ontwikkelen van narrowcasting concepten en het opzetten van digitale nieuwsbrieven. In het laatste geval houden we ons bezig met het hele traject van ontwerp tot verzending via e-mail”, legt Martijn uit. ,,Vorig jaar werd een derde bedrijf opgestart: De Beeldenstudio. We maken 3D impressies en 3D animaties en richten ons momenteel vooral op de vastgoedmarkt. Andere opties liggen uiteraard open. In ons pand is ook FdB Fotografie gevestigd. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met fotografe Femke de Bruin voor onze klanten een behoorlijke meerwaarde kan hebben. We hebben nu immers alle diensten onder één dak.”

Meer informatie is beschikbaar via de websites: www.mmdesign.nl, www.mmdigital.nl en www.debeeldenstudio.nl. Het reclamebureau is telefonisch bereikbaar via 0184-622813.

advertentie
advertentie