vlag Auto Ames

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Auto Ames heeft haar automerken aanbod flink uitgebreid tot zeven. Vanaf begin november zijn naast Fiat de merken Lancia en Alfa Romeo toegevoegd en per 1 januari zal ook het merk Skoda door Auto Ames worden vertegenwoordigd. Als gevolg van de uitbreiding met deze dealerschappen heeft Auto Ames nu drie vestigingen in Gorinchem.

De Italiaanse merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo zijn onder één dak samengebracht aan Boezem 17, industrieterrein Papland in Gorinchem. Het merk Daihatsu is van Papland verhuisd naar de locatie aan de Dr. Van Stratenweg in Gorinchem. Ook het merk Škoda wordt op deze locatie ondergebracht. Audi en Volkswagen blijven op de huidige locatie.

,,Al met al behoorlijk wat veranderingen”, zegt Engel Jan Ames. ,,We denken door deze centralisatie van merken onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het is ook mooi dat de drie Italiaanse topmerken worden samengebracht. Zij vertegenwoordigen topdesign en sublieme techniek. We zijn ook heel blij met Škoda als nieuwkomer. De laatste jaren heeft Škoda een kwalitatieve ontwikkeling doorgemaakt met blijvende betaalbare mobiliteit.”

Auto Ames is een autobedrijf met ervaring in de regio. Ervaring die ook terug te vinden is in vakmanschap en persoonlijk aandacht. ,,Dat zie je in alle geledingen van ons bedrijf”, zegt Engel Jan Ames daarover. ,,Persoonlijke aandacht die we vertalen naar persoonlijke mobiliteit. Niet alleen in onze showroom, maar ook in de werkplaats, waar gekwalificeerde monteurs ervoor zorgen dat onze klanten weer probleemloos de weg op gaan.”

advertentie
advertentie