B&R Zonwering breidt showroom uit

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Op het adres Rivierdijk 258 is sinds vijf jaar B&R Zonwering gevestigd. In het familiebedrijf zijn Jaap en Dédi Besems en hun zoon Wouter werkzaam. De klant vindt er een ruime collectie binnen- en buitenzonwering en raamdecoratie. De showroom heeft onlangs een uitbreiding ondergaan met als resultaat dat de laatstgenoemde productgroep nu veel beter tot zijn recht komt.

Door Ria Scholten

,,We verkopen raamdecoratie van Zonnelux en Flex Colours. Voor beide merken geldt dat een prima kwaliteit hand in hand gaat met een redelijke prijs. Zij sluiten bovendien qua dessins goed op elkaar aan”, vertelt Jaap. In het pas in gebruik genomen deel van de showroom heeft de nieuwste collectie raamdecoratie een plekje gekregen. Basiskleuren in het komende seizoen zijn zwart, wit en bruin. Uitstekend te combineren met veel zachte én felle tinten. ,,Voor mensen die van wat meer fleur in het interieur houden, hebben we een ruime collectie vrolijke en frisse kleuren”, aldus Dédi. ,,We verkopen rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen, vouw- en paneelgordijnen, plissé’s en multishades. Daarnaast zijn er nog de houten shutters, voorzien van verstelbare lamellen waarmee de lichtval geregeld kan worden. Voor dakramen en lichtkoepels bieden de fabrikanten Velux en Fakro op het gebied van raamdecoratie prima oplossingen.”

,,Wie buitenzonwering van Pirisol of SunCircle aanschaft krijgt topkwaliteit voor een middenprijs”, verklaart Jaap stellig. ,,De kwaliteit zit in de onderdelen die je niet kunt zien. Alle bevestigingsmaterialen die bij het assembleren van de schermen worden gebruikt zijn namelijk van roestvrij staal. De schermdelen bestaan uit gemoffeld aluminium met als voordelen minder onderhoud en een lange levensduur. De klant heeft de keuze uit drie merken kwaliteitsdoek waaronder Swela. Van dezelfde merken verkopen we ook screens en rolluiken. De Unilux horren zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Na de plissé hordeuren zijn er nu ook de plissé raamhorren, die op elke gewenste stand open kunnen worden gezet.”

,,We geven niet alleen graag een goed advies, maar komen ook thuis opmeten en zorgen ervoor dat alles netjes gemonteerd wordt”, laat Wouter weten. ,,Indien gewenst komen we met de stalen bij de mensen thuis zodat ze de nieuwe aankoop naadloos op het interieur kunnen afstemmen.” De showroom is op vrijdag geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur en verder op ieder gewenst tijdstip (ook ’s avonds) na telefonische afspraak via 0184-610891. Voor het verbouwen en onderhoud van panden én reparaties kan een beroep worden gedaan op B&R Service en Montagebedrijf op hetzelfde adres. Zie ook www.dezonweringsspecialist.nl en www.benr.biz.

advertentie
advertentie