Kerstdiner voor cliënten met alarmeringssysteem

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Woonzorgcentrum De Lange Wei verzorgt maandag 21 december voor de vijfde keer op rij een kerstdiner voor de cliënten die gebruik maken van het alarmeringssysteem. Dit feestelijke diner wordt gehouden van 12.00 tot 16.00 uur in het vernieuwde restaurant van het woonzorgcentrum.

Tijdens het kerstdiner kunnen de cliënten genieten van muziek en zang. Gijsbert Versluis geeft deze middag de muzikale ondersteuning. Ieder jaar is er na het kerstdiner een miniconcert. Dit jaar treedt Vocaal Ensemble 'Chantibelle' op onder leiding van Ilona Vooijs-de Kievit. Een koor dat bestaat uit veertien dames. Het koor is opgezet om een aantal leerlingen van zangschool Beau Chant de kans te geven zich als koorzanger te ontplooien en zelfstandig te kunnen functioneren.

De Lange Wei is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en biedt mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, diensten, welzijn, behandeling en service. De wensen en keuzen van de cliënten staan altijd voorop in het handelen van de medewerkers en de organisatie. Deze mogelijkheden worden zowel in het woonzorgcentrum geleverd als in de thuissituatie. Het werkgebied van De Lange Wei is de gemeente Hardinxveld-Giessendam en omliggende gemeentes, zoals de gemeente Giessenlanden.

advertentie
advertentie