Uitzendbureau voor studenten

5 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het Studentenuitzendbureau ARC Werkt!, dat gestart is in het midden van het land, is sinds kort ook actief in het westen van het land. Bij ARC Werkt! kunnen studenten die een MBO-diploma hebben of bezig zijn met hun HBO-opleiding zich inschrijven voor een bijbaan gelieerd aan hun opleiding.

ARC Werkt! is vooral gespecialiseerd in de kinderopvang en het Basisonderwijs, maar is inmiddels bezig ook andere branches aan te trekken. ,,Gebleken is dat in de plaatsen Sliedrecht, Hardinxveld Giessendam e.o, een enorme behoefte is aan invalkrachten die werkzaam willen zijn bij kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangcentra in die omgeving.

Studenten zijn heel erg gewild omdat ze zeer gemotiveerd zijn gezien de opleiding waar ze mee bezig zijn", aldus de medewerkers van ARC Werkt!

ARC Werkt! beschikt niet over een kantoor in de regio. Alle contacten verlopen via internet, telefoon en voor persoonlijk contact komen medewerkers naar de betreffende locaties, plaatsen of personen toe. Voor meer informatie: www.arcwerkt.nl of info@arcwerkt.nl.

advertentie
advertentie