Wedstrijd duurt kwart te lang voor River Trotters

8 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Drie kwarten leek de winst binnen handbereik voor de basketbalsters van River Trotters. In het laatste deel greep de Hardinxveldse formatie toch nog naast de broodnodige zege tegen Jumpers: 66-52.

In het eerste kwart startten de gasten met Lena, Rianne, Diede, Marjan en Lenneke. Ze begonnen meteen sterk met Diede die twee keer op de break scoorde en Lena die twee driepuntspogingen benutte. Ondertussen benutte Marjan haar inside-acties benutte waardoor dit kwart eindigde met een stand van 11-14.

Deze positieve lijn moest uiteraard doorgetrokken worden, maar aan het begin van het tweede kwart bleven de Trotters in gebreke. Door tien punten op rij van Rianne stond halverwege toch een stand van 28-32 op het bord.

In het gevreesde derde kwart verspeelden de Hardinxvelders hun veilige marge, maar het gat was slechts een puntje (40-39). In het vierde kwart sloeg Jumpers alsnog genadeloos toe. De gasten hadden geen antwoord op een tactische omzetting bij de thuisploeg en zagen hen uitlopen naar een ruime 66-52 zege.

advertentie
advertentie