Het nuttige met het aangename verenigen

16 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Het bleef de afgelopen weken vrij stil rond de eerste foto. Toch zijn enkele namen bekend. Misschien dat deze gegevens de lezers van deze rubriek wat meer duidelijkheid geven. Staand van links naar rechts: ... De Rooij, ... Siebeling, ... De Rooij, ... Siebeling, Aagje Huizer, Dirkje Kroon, Truida de Bruin, Jopie Huizer en Adrie Kroon. Liggend op de voorgrond: Rook Kroon, Arie Breur, ... Leeuwis en ... Siebeling. De kinderen Leeuwis en Siebeling zullen wel kinderen van de boeren uit de Spoorstraat zijn. Graag komt de Historische Vereniging ook de voornamen te weten, zodat deze foto compleet met namen in het archief opgenomen kan worden.

De volgende foto is wel een hele knusse. We zien wat meisjes samen met een leidster? Gezellig in een prieeltje zitten met een breiwerk of een haakwerkje. In ieder geval werd hier het nuttige met het aangename verenigd. Wie zijn dit? Waar en wanneer is deze foto gemaakt?

Reacties graag naar de Historische Vereniging, p/a A. Dubbeldam-van der Waal van Dijk, Buitendams 134, 3371 BN Hardinxveld-Giessendam, 0184-613938, of e-mail: jany@dubbeldam.nl.

advertentie
advertentie