Talent binnen EMS

17 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Een aantal jeugdleden van EMS stapte gewapend met muziek en instrument helemaal alleen het podium op, anderen hadden een klein ensemble gevormd en lieten op die manier hun talent horen. Leerlingen van EMS waren zaterdag gemotiveerd om hun beste beentje voor te zetten tijdens een ‘solistenavond’. Sommige ‘artiesten’ hadden nog maar een aantal maanden les, maar durfden het nu al aan om wat te laten horen. De jeugdleden speelden, soms onder begeleiding van een cd, de sterren van de hemel. De avond kreeg een extra lading door de aanwezigheid van een jury. De jury beluisterde alle leerlingen. Aan het eind van de avond kregen de jeugdige EMS’ers een certificaat en een aantal mooie woorden van de jury.

Naast de individuele prestaties speelden ook het beginnerorkest en het jeugdorkest van EMS een aantal gezellige muziekstukken. De ouders en andere belangstellenden zaten met trots toe te kijken.

Op 13 maart zijn alle leerlingen weer te horen in het Hervormd Centrum. De harmonieafdeling van EMS geeft dan een voorjaarsconcert waar alle orkesten van EMS spelen.

advertentie
advertentie