SGP organiseert bezinningsbijeenkomst

20 februari 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen houden de SGP-kiesverenigingen van Hardinxveld-Giessendam, Graafstroom en Sliedrecht op dinsdag 2 maart een bezinningsbijeenkomst. Het hoofdthema voor deze avond is 'Regeren bij de gratie Gods'.

De besturen van deze kiesverenigingen willen aandacht en bezinning vragen voor het werk van de overheid/politici. De achterban wordt weer opgeroepen om te gaan stemmen en vooral niet thuis te blijven. De betrokken kerken willen via de ambtsdragers een bijdrage leveren om duidelijk te maken dat het stemmen op een partij, die naar Gods Woord wil luisteren en overeenkomstig wil regeren, van groot belang is voor de samenleving. Het gebed daarvoor mag niet ontbreken.

Drie predikanten uit respectievelijk de Gereformeerde Gemeente, de PKN en de Christelijk Gereformeerde Kerk verlenen hieraan hun medewerking: Ds. W.J. Karels uit Hardinxveld-Giessendam, ds. L. de Wit uit Bleskensgraaf en ds. J.P. Boiten uit Sliedrecht. Deze drie predikanten werken het hoofdthema vanuit Bijbels perspectief nader uit in 'regeren is terugzien', 'regeren is vooruitzien' en 'regeren is opzien'.

Iedereen is van harte welkom in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente Buitendams 118. De bijeenkomst begint om 19.45 uur.

advertentie
advertentie