Loten voor rommelmarkt

26 maart 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Eén minuut gratis winkelen bij een supermarkt, een wake-up lamp, een dinerbon, een tijdschriftenabonnement, een BBQ-vleespakket, Intratuin-bonnen en vlaaien. De organisatie van de rommelmarkt in het Hervormd Centrum pakt flink uit met een verloting. De loten worden woensdag 7 april huis-aan-huis verkocht.

De loten kosten € 0,50 per stuk. De trekking vindt plaats op zaterdag 17 april om 13.00 op het bordes van het Hervormd Centrum. De uitslag van de verloting wordt ook in Het Kompas vermeld. De opbrengst van de verloting is bestemd voor het Hervormd Centrum en voor Kameroen.

De Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld ondersteunt een gemeente in het noorden van Kameroen. Deze ondersteuning bestaat uit training voor agrariërs werkzaam in veeteelt, aandacht bij inkoop en gebruik van landbouwbenodigdheden, vergroten van opslagplekken voor de oogst om slechte perioden te overbruggen en aandacht voor klimaat en herbebossing. Maar ook voor de opbouw van de eigen kerkelijke gemeente in Kameroen.

Grote spullen - kasten, fietsen, tafels en stoelen - en kleine spullen - huisraad, kleding en boeken - zijn overigens nog steeds welkom. Wie spullen voor de rommelmarkt heeft, kan dit doorgeven per e-mail: jaapleenman@xs4all.nl. Ook is het mogelijk iedere avond tussen 18.00 en 19.00 te bellen naar familie Leenman, 630462. De spullen worden thuis opgehaald. De laatste ophaalavonden vinden plaats op dinsdag 6 en 13 april.

advertentie
advertentie