Degradatie een feit voor dames OKK'70

18 april 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Dames 1 van OKK'70 heeft zaterdag degradatie niet kunnen voorkomen in de laatste competitiewedstrijd tegen City Bril Krimpen. Een 3-1 overwinning had de zaak nog kunnen redden, maar het werd een nederlaag in diezelfde cijfers.

De Hardinxveldse volleybalsters begonnen de wedstrijd rommelig, liepen elkaar in de weg en lieten gaten vallen in de verdediging: 25-14. De tweede set gaf OKK meer gas. Er werd beter aangevallen en verdedigd. De opleving duurde echter kort en al snel stonden dezelfde uitslag op het scorebord: 24-14. In de derde set lukte het OKK wel vanaf het begin af aan te domineren en dit ook vast te houden. Marjolein Versluis sloeg de ballen hard bij de tegenstander op de vloer. Ook had OKK een goed antwoord op de aanvallen van Krimpen. Dit resulteerde in een 25-19 winst voor OKK. In de vierde set zette Krimpen de zaken in rap tempo weer recht.