Instrumentale klanken vanuit Grote Kerk

23 april 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – In de Grote Kerk in Gorinchem vindt zaterdag 8 mei een bijzonder concert plaats. Prachtige instrumentale bewerkingen worden ten gehore gebracht door talentvolle en bekende musici: Harm Hoeve op het orgel, Johan Bredewout op de vleugel, het trompettistenduo Arjan & Edith Post en het Duo Friends, bestaande uit Corrie Wielink op de viool en Gerlinda van de Berg op de panfluit.

Het repertoire dat ze ten gehore brengen, bestaat uit geestelijke, klassieke en populaire werken, die tevens te beluisteren zijn op de nieuwe cd die het muzikale zestal afgelopen zomer opnam. De cd ‘Colours of instruments’ is tijdens het concert dan ook verkrijgbaar.

Het concert wordt georganiseerd door stichting Selectief, in samenwerking met de Erdee Media Groep. Voor abonnees van het Reformatorisch Dagblad en/of het familieblad Terdege geldt een aantrekkelijke korting op de entreeprijzen en de cd. Hiervoor dient de coupon ingeleverd te worden, die te vinden is op www.erdeecard.nl.

De toegangsprijs voor volwassenen is € 15 en voor kinderen t/m 12 jaar € 7,50. Op vertoon van de erdee-coupon betalen volwassenen € 10 en kinderen € 5. Kaarten zijn te bestellen via selectief@solcon.nl of telefonisch: 06-11473332. Het concert begint om 19.30 uur. De deuren van de kerk gaan om 19.00 uur open.

Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor Stichting Ontmoeting. Stichting Ontmoeting biedt, op basis van christelijke naastenliefde, professionele hulp aan dak- en thuislozen, uitgaande van de behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Informatie over deze stichting via www.ontmoeting.org. Zie voor meer informatie: www.veelzijdiginmuziek.nl.

advertentie
advertentie