Informatieavond beroertes in Beatrixziekenhuis

6 mei 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Beatrixziekenhuis houdt donderdag 20 mei een informatiebijeenkomst over beroertes. Op de bijeenkomst spreken onder andere een neuroloog en een verpleegkundige over beroertes in het algemeen, functiestoornissen die kunnen optreden na een beroerte, gezonde leefregels en nazorg.

,,Als de patiënt en zijn omgeving goed op de hoogte zijn van de gevolgen van een beroerte, kan men beter met deze gevolgen omgaan en dit kan helpen bij de acceptatie," zegt Jos Sterk, transmuraal verpleegkundige bij Rivas. Alle sprekers werken bij Rivas Zorggroep.

De bijeenkomst vindt plaats in de Merwede-/ Dinkelzaal van het Beatrixziekenhuis aan de Banneweg 57 in Gorinchem. De zaal is geopend vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Patiënten, ex-patiënten, partners, familieleden en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Voor meer informatie en aanmelding kan contact opgenomen worden met E. van Beest, zorgcoördinator afdeling neurologie in het Beatrixziekenhuis 0183-644834 of e.van.beest@rivas.nl. Aanmelden kan tot en met 19 mei. Deelname is gratis.

advertentie
advertentie