Regioconcert GrootNieuwsRadio

19 juni 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - GrootNieuwsRadio 1008 AM verzorgt dinsdag 29 juni een regioconcert in het gebouw van de christengemeente Hardinxveld. Het programma biedt een mix van samenzang en muzikale inbreng van LEV en Joanne Smolders. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Met dit concert in Hardinxveld-Giessendam wordt een energieke campagnemaand afgesloten voor Team Zuid, een van de campagneteams die afgelopen tijd door de zuidelijke helft van het land reisde op zoek naar nieuwe donateurs voor GrootNieuwsRadio. Team Zuid nam het in die periode op tegen Team Noord, dat de noordelijk gedeelte van het land voor haar rekening nam. Het ‘winnend’ team organiseert later dit jaar voor alle nieuwe donateurs uit haar regio een speciale dag op de Ark van Noach.

Team Zuid, bestaande uit presentator Hans van Vuuren en collega Jorieke Fredrikze hopen op deze speciale ‘slot-regio-avond’ veel gezichten terug te zien die ze tijdens hun reis door het land hebben ontmoet en willen ‘hun’ luisteraars bedanken door middel van deze bijzondere avond.

De muzikale keuze voor de avond viel op LEV, een nieuwe Nederlandse gospelband, die vorige maand een overtuigend debuutalbum bracht, inmiddels bij Hans van Vuuren te gast was in zijn programma ‘Lunch’ en eveneens overtuigde op het GrootNieuwsRadio-podium tijdens de pinksterconferentie Opwekking. Joanne Smolders is een jong talent met jazzy popmuziek. Ze deed mee aan de Talentenjacht van GrootNieuwsRadio, waarvan ze de finale haalde.

Regio-avonden zijn door het christelijke radiostation in het leven geroepen om persoonlijke ontmoeting met de luisteraars mogelijk te maken. Op regioconcerten in Urk, Alblasserdam, Veenendaal, Dwingeloo en Bunschoten kwam eerder veel publiek af.

De zaal van christengemeente Hardinxveld (Breedeway 1) is open vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Gratis kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar via www.grootnieuwsradio.nl/concerttour of 0909-1231008.

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland (en België) via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet www.grootnieuwsradio.nl.

advertentie
advertentie