Impressie van riviertje de Giessen in fotoboek

23 juli 2010 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Het riviertje de Giessen is niet weg te denken uit de Alblasserwaard. Wie heeft er niet aan haar oevers gezeten of over de aanliggende wegen gefietst? Velen hebben er tijdens een mooie zomerdag op gevaren of hebben in een strenge winter de Giessen uitgeschaatst. In elk jaargetijde vertoont dit lieflijke riviertje haar eigen gezicht. Ad van der Vliet trok er enkele jaren voor uit om alle facetten van de Giessen op de gevoelige plaat vast te leggen. De mooiste foto’s werden bijeen gebracht in het fotoboek ‘De Giessen, een impressie’. Dick de Jong voorzag de foto’s van korte teksten. Oktober 2010 verschijnt het boek.

Wie verzekerd wil zijn van een exemplaar en deze unieke verzameling foto’s kan, met een aantrekkelijke korting, nu al een of meer exemplaren bestellen. Voor slechts € 12 kan men in het bezit komen van het 112 pagina’s tellende boek. Na verschijnen wordt het gratis thuisbezorgd. Wie buiten de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden het boek bezorgd wil krijgen betaalt € 2,50 extra aan verzendkosten. Mensen die van deze actie willen profiteren, maken per boek € 12 (of € 14,50) over op bankrekening 3250.43.647 ten name van SPAV in Hardinxveld-Giessendam. Deze actie loopt tot en met 31 augustus.

De Stichting Publicaties Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, de uitgever van het fotoboek, hoopt op de gulle belangstelling van bedrijven uit de regio om de kosten van de uitgave te ondersteunen. Bedrijven die minimaal € 250 overmaken worden in het boek vermeld en ontvangen vijf boeken. Meer informatie hierover op www.spav.nl of via djdejong@planet.nl.

advertentie
advertentie