Purple Sky sponsort website Fokveedag Boerenlandfeest

13 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Purple Sky uit Sliedrecht is de komende drie jaar sponsor van de website van Fokveedag Boerenlandfeest in Hoornaar. De site - www.fokveedag.nl - wordt rond 1 september operationeel.

De sponsorovereenkomst is namens Purple Sky getekend door Roland Machielsen uit Noordeloos. Namens het bestuur van Fokveedag Boerenlandfeest werd een handtekening gezet door zijn plaatsgenoot Henk Bovekerk, die binnen de organisatie van Fokveedag Boerenlandfeest is belast met de communicatie. Het bedrijf ontwerpt en ontwikkelt de nieuwe site. De webmaster van Fokveedag Boerenlandfeest actualiseert de site.

Purple Sky is een jonge onderneming, die is gevestigd op het Stationspark in Sliedrecht. Het bedrijf richt zich met zijn dienstverlening op het verzorgen van totaaloplossingen voor internetvraagstukken. De filosofie is daarbij dat een website het DNA van de (bedrijfs)activiteiten en van de cultuur van de klanten dient te bevatten. Purple Sky 'transplanteert' dat DNA op de juiste wijze naar de website.

Op de foto Roland Machielsen (links) en Henk Bovekerk.

advertentie
advertentie