Twee BDU-winnaars in landelijke finale Familiebedrijf van het Jaar

16 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De finale van de landelijke verkiezing Familiebedrijf van het Jaar 2010 kent twee deelnemers die bij onze lokale verkiezingen als winnaars uit de bus waren gekomen. Het gaat om aannemersbedrijf Gebr. Van Doorn uit Geldermalsen en internationaal transportbedrijf H.J. van Bentum bv uit Woudenberg.

Tijdens het jubileumfeest van de 65-jarige NNP wordt onthuld welke onderneming zich voortaan Familiebedrijf van het Jaar 2010 van Nederland mag noemen. In de afgelopen maanden hebben vele nieuwsblad-uitgevers in diverse regio’s van Nederland een lokale verkiezing gehouden. Dat leverde een paar honderd genomineerde bedrijven en enkele tientallen winnaars op. Daaruit is nu een selectie gemaakt voor de landelijke finale, waarin opnieuw een jury zich voor de lastige taak ziet gesteld om een eindwinnaar te bepalen.

De verkiezing ‘Familiebedrijf van het Jaar’ is een initiatief van de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) waarvan ook Koninklijke BDU Uitgevers lid is. Het Centrum voor het Familiebedrijf is tevens partner in het project. Door BDU is dit voorjaar in negen regio’s een verkiezing gehouden. In Hardinxveld-Giessendam wist Buyk Constructies B.V. de winst naar zich toe te trekken, maar het bedrijf wist geen nominatie voor de finale in de wacht te slepen.

advertentie
advertentie