Tweede plaatsen GKV zijn goed voor eindzege

31 augustus 2010 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Zonder ook maar in één van de poules als beste te eindigen heeft GKV de eindoverwinning in het jeugdtoernooi van HKC bemachtigd. Door in alle groepen als tweede te eindigen mochten de Gorcumers de beker voor beste vereniging van het toernooi in ontvangst nemen. De club nam hiermee het stokje van HKC over, dat het toernooi vorig jaar nog wist te winnen.

Naast HKC en GKV deden ook Vriendenschaar en Kinderdijk uit Alblasserdam mee aan het regiotoernooi. In de A1-poule moest Kinderdijk afhaken en complementeerde Oranje Wit A1 uit Dordrecht het deelnemersveld.

Bij de jongste deelnemers wist HKC D1 overtuigend de winst in de poule te grijpen. GKV D1 werd tweede. In de C1-poule ging Vriendenschaar er met de winst vandoor. HKC C1 verloor verrassend de laatste wedstrijd waardoor GKV ook in deze poule als tweede eindigde.

In de B1-poule waren alle ploegen aan elkaar gewaagd. Kinderdijk B1 wist uiteindelijk met vijf punten uit drie wedstrijden de winst in deze poule te grijpen. GKV B1 werd ook hier weer keurig tweede. Bij de A-junioren eindigde Vriendenschaar met één gelijkspel en twee overwinningen op de eerste plaats. Ook in deze poule wist GKV, niet geheel verrassend, de tweede plaats te bemachtigen. Deze prestatie bleek voldoende voor de eindzege.

advertentie
advertentie