Tweets van de week

30 maart 2011 om 00:00 Nieuws

@lisszs #tweetsvandeweek zijn weer erg politiek georiënteerd. Kan het niet een beetje leuker? ;)

@MWiebosch Gisteren door telefoonstoring niet getwitterd.Vandaag veel overleg.Net dat met de politie afgerond.Huiselijk geweld is altijd een onderwerp.

@wdruiter Vandaag nog mooi weer: stilte voor de storm tijdens Het Debat van a.s. donderdag? Of valt het gewoon mee?

@SuHe Na acht negatieve mails heeft Suuz bij deze besloten dat @RBHveld niet mee gaat lopen met de ploegenafstand van de #HAGIwandeltochten. Jammer!

@lisszs We mogen niet fietsen over het perron bij station Hveld, maar er rijden wel een quad en een brommer van de gemeente overheen.

@EelkeK Geweldige voetbalmiddag voor ‘t 2e van Hardinxveld; 10-0 gewonnen. Opvallend: De scheidsrechter vond dat voldoende en floot vroegtijdig af.

@TheoBoerman Helmgras verwacht je in de duinen. Is ook ezelsbrug speerpunten verkeershandhaving. Helm, Gordel, Rood licht, Alcohol en Snelheid.

@Dinxvld : Zet in je agenda, zondagochtend, Hardinxveld 4-Waspik 5 10.00 uur, spectakel aan de #Sluisweg komt allen lekker weer goed voetbal

@PZHZVandeVelde Lang bezig geweest met het overbrengen van een overlijdensbericht. Deze dingen wennen nooit. Donkere zijde van het vak. #bezinning

@Dinxvld Cafés uur eerder dicht door #zomertijd. Ook in Hardinxveld-Giessendam?? Begint lekker die proef openingstijden. #Ofwat.

@arnenomen Zo, op naar Hardinxveld om de lokale bevolking te ontdoen van hun oude kranten.

@henkdevree De merels zijn weer een nest aan het bouwen vlak bij de keukendeur. Geen wereldnieuws maar wel een teken dat het voorjaar echt begonnen is.

@wdruiter Wat betreft het voorzieningenniveau in Boven-Hardinxveld: schijnt daar de zon ook zo lekker?

@wdruiter Straks drie treinstations in HG; lijkt me leuk als er dan ook fietstaxi’s voor vervoer in de kernen komen.

@TheoBoerman Leerlingen groep 6 Ichtusschool. Complimenten voor jullie boomplantwerk. Het was heel gezellig. Blijf je boom volgen.

@PZHZVandeVelde Zo, even gebeld met de gemeente over afdichting van de #gymzaal #Peulenplein. Als het goed is gaat er geregeld worden dat het dicht komt!

@PZHZVandeVelde Zo beelden bekijken van de kraak bij de drogist! Het moet nu echt klaar zijn. Wat kunnen we er aan doen? Tips zijn welkom. #samenwerken

@J3ll3nl @PZHZVandeVelde Mijns inziens is er weinig aan te doen. Behalve inbraakpreventie en oplettendheid omwonende.

@Its_Wndy Wol en glazen potjes zijn heel erg welkom bij de #speelin dit jaar. De #creahoek kan dat goed gebruiken. Wie verzamelt er mee? #hardinxveld

@73Heino Een dagje rust gehad, maar dat heeft niet echt geholpen. Vanavond repetitie Jesus Christ Superstar in Noordeloos. Geen file!!

advertentie
advertentie