Machinistenkampioenschap

30 maart 2011 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - De GWW-bedrijven in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden verzorgen voor de vierde keer samen met brancheorganisatie CUMELA Nederland het Machinistenkampioenschap. Een uniek evenement dat bedoeld is om de branche grondverzet, wegenbouw, groenonderhoud en recycling beter bekend te krijgen. Op zaterdag 16 april strijden machinisten uit het hele land tegen elkaar in Noordeloos op het terrein van medeorganisator de Kuiper BV in Noordeloos.

Naast behendigheidswedstrijden voor zo'n 40 machinisten van 18 jaar en ouder, zijn er voor junioren van 12 t/m 17 jaar wedstrijdactiviteiten met compacte grondverzetmachines terwijl basisschoolleerlingen op een enerverende wijze kunnen kennismaken met de branche, de machines en de mensen die er werken. In het paviljoen kunnen machinisten, aankomend machinisten en ondernemers kennis maken met scholen, opleiders en brancheorganisatie CUMELA Nederland.

De wedstrijden beginnen om 9.30 uur en eindigen om 15.00 uur. Dan wordt duidelijk wie er met de titel 'Kraanmachinist van het jaar 2011' vandoor gaat. En welke andere machinisten in de prachtige prijzen gevallen zijn. Op het terrein van de Kuiper worden de gehele dag demonstraties gegeven, kan worden deelgenomen aan een prijsvraag en zal er vanzelfsprekend tijd zijn om met collega's bij te praten of samen iets te eten of te drinken.

Meer informatie op www.machinistenkampioenschap.nl

advertentie
advertentie