Verenigingsprijs korfbaltoernooi blijft in Hardinxveld-Giessendam

27 april 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De verenigingsprijs van het HollandsWerk paastoernooi blijft in Hardinxveld-Giessendam. Het thuisspelende Vriendenschaar bleek nipt de beste, met als goede tweede Oranje Wit.

Naast Vriendenschaar waren plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, Merwede uit Sliedrecht, het Gorcumse GKV en Oranje Wit uit Dordrecht aanwezig. Het toernooi werd geopend door de C- en D-jeugd. Na de poulewedstrijden bleken bij zowel de C- als de D-jeugd twee ploegen ongeslagen: Oranje-Wit (tweede op het afgelopen NK) bij de D-jeugd en Vriendenschaar bij de C-jeugd. 's Middags waren de velden het speelterrein voor de A- en B-jeugd. De jeugdploegen van de deelnemende teams deden niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk waren bij de B-jeugd Oranje-Wit en bij de A-jeugd Vriendenschaar de sterksten.

Alle deelnemende teams kregen een beker en de winnende teams kregen een t-shirt aangeboden van hoofdsponsor HollandsWerk. De verenigingsprijs inclusief wisselbeker voor de vereniging die gemiddeld het hoogst was geëindigd in alle poules, ging naar Vriendenschaar. De Hardinxvelders wisten de prijs net voor de neus van Oranje Wit weg te kapen.

advertentie
advertentie