Miranda opent fraaie damesmodezaak

29 augustus 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - In een fraai hoekpand aan de Peulenstraat 219 opent donderdag 1 september Miranda's mode & accessoires de deuren. We spraken met eigenaresse Miranda de Rover en namen een kijkje in de met veel creativiteit ingerichte zaak die al helemaal in het teken staat van de najaarsmode. Warme, maar toch soepele stoffen in de kleuren zwart, grijs, crème en verschillende bruintinten doen ons beseffen dat het écht bijna herfst is.

Door Ria Scholten

We worden gastvrij ontvangen door een stralende Miranda. Op de grond staan nog een paar dozen om uitgepakt te worden, maar verder is de winkel een week vóór de officiële opening nagenoeg klaar. ,,Ik ben jarenlang in de dames- en herenmode werkzaam geweest en heb altijd de droom gehad om een eigen zaak te openen'', vertelt de startende onderneemster. ,,Deze voormalige groentezaak leek me de ideale plek vanwege de ruimte en de vele ramen. We hebben een flinke periode van verbouwen achter de rug, maar het resultaat beantwoordt helemaal aan de verwachtingen.'' In de winkelinrichting voeren de tinten grijs en antraciet de boventoon. De grijs geverfde houten wanden en de vloerbedekking bij de ruime paskamers geven aan het pand een warme uitstraling, terwijl een enorme spiegel voor veel ruimtewerking zorgt. Een grijze gebloemde wand zorgt voor een speels element.

Miranda's mode & accessoires verkoopt dameskleding in de maten 36 tot en met 48 met als belangrijkste merken PepperZ en Yest. Eind september wordt de collectie uitgebreid met Three. ,,Op de collectie zijn de steekwoorden vrouwelijk, draagbaar en comfortabel van toepassing'', aldus Miranda. ,,Een aantal basisstukken mogen in de garderobe niet ontbreken en daar speel ik op in met een mooie collectie in uni zwart, crème en grijs. De kleuren worden uiteraard aangepast aan de trends van het seizoen.''

,,De klanten vinden hier leggings, rokjes, tunieken en vestjes, maar ook jassen. Heel leuk zijn de zwartwitte vestjassen en colbertjes van PepperZ, waarvan het dessin met een knipoog naar de bekende 'Noorse trui' is ontworpen. Voor de kledingstukken geldt dat er van elke maat maar één in de winkel te vinden is. Dit waarborgt een stukje exclusiviteit. Om het plaatje compleet te maken hebben de dames de keuze uit een ruime collectie accessoires in verschillende prijsklassen. De uitstraling van de tassen, sjaals, riemen en sieraden sluit aan op de collectie in de winkel. Uiteraard zijn deze artikelen ook heel leuk om cadeau te geven.''

Ter ere van de feestelijke opening krijgen alle betalende klanten op 1, 2 en 3 september een leuke attentie. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Vrijdag is het koopavond van 19.00 tot 21.00 uur. Miranda's mode & accessoires is telefonisch bereikbaar via 0184-679476.

advertentie
advertentie