Roadshow van Trias en VGZ in Hardinxveld-Giessendam

5 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Onder het motto 'Beweeg met ons mee' toeren Trias en VGZ tot halverwege deze maand met een roadshow door de regio. Hiermee willen beide zorgverzekeraars tijdens lokale evenementen en (week)markten bezoekers informeren over het feit dat Trias VGZ wordt, maar mensen 'onveranderd goed verzekerd blijven'. Vorige week deden de twee organisaties Hardinxveld-Giessendam aan.

In en rond tenten konden de bezoekers aan uiteenlopende activiteiten deelnemen die te maken hebben met gezondheid en bewegen. De Gezonde Regio haakte onder het motto 'eten, weten en zweten' met een bewegingsactiviteit aan op de roadshow in Hardinxveld-Giessendam. Bezoekers konden door een bepaalde tijd touwtje te springen snacks verdienen om zo het calorieverbruik weer aan te vullen. Wie behoefte had, kreeg een ontspannende stoelmassage en er werden ballonnen uitgedeeld. Voor de lekkere én gezonde trek waren er kookdemo's voor het bereiden van smoothies en gezonde hapjes. De bezoekers kregen de recepten mee naar huis, zodat mensen ook thuis de lekkernijen kunnen uitproberen.

Bezoekers konden tevens een zogenaamde light health check laten doen, zodat ze een indruk kregen hoe het met hun fitheid was gesteld. Een team van fotografen maakte gratis foto's van bezoekers, die hun kiekje vervolgens mee naar huis kregen. ,,De roadshow op de weekmarkt is succesvol verlopen. We hebben veel bezoekers uit kunnen leggen dat de overgang van Trias in VGZ geen gevolgen heeft en mensen onveranderd goed verzekerd blijven'', blikt Nicole Haarsma van Trias en VGZ tevreden terug.

Meer informatie over de overgang van Trias naar VGZ is te vinden op www.trias.nl/wordtvgz

advertentie
advertentie