HTV maakt gehakt van Merwestad

8 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

HOORNAAR - HTV 1 kende geen pardon met Merwestad 2. Bas Klop, Wen Dong en Henk Blom wonnen al hun wedstrijden en ook het dubbelspel. Door de 10-0 overwinning lopen de Hoornaarse tafeltennissers nog verder uit.

HTV 2 won door een sterke eindsprint met 6-4 van MTTV 5. Na de zevende wedstrijd stond HTV met 4-3 achter. Door de laatste drie wedstrijden te winnen was de overwinning binnen. Henk den Besten, Nico den Besten en Bram Bongers scoorden ieder twee keer. Het dubbelspel ging in vijf games verloren. HTV 3 verloor met 8-2 van Serve 2. Paul Lakerveld pakte een punt en het dubbelspel werd gewonnen. HTV 4 versloeg DFC 3 met 7-3. Wim Verhaar won een punt en de slim spelende Michel Pantekoek scoorde drie keer. DjawadHaidari maakte zijn debuut en deed dat voortreffelijk met twee zeges.

HTV duo 1 was met 4-1 te sterk voor het Nieuwerkerkse NTTC1. André Hartman bleef ongeslagen en André Meerkerk won een partij. Het dubbelspel was ook voor HTV. HTV duo 2 ging met 4-1 onderuit tegen het sterke DFC 1. Bram van Dijk redde de eer.

advertentie
advertentie