Nieuwe peuterspeelzaal opent deuren

13 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Onder het toeziend oog van burgemeester Maria Wiebosch-Steeman, omwonenden, leiders, vrijwilligers en overige genodigden is woensdag de nieuwe locatie van christelijke peuterspeelzaal 'De FliereFluiter' officieel geopend door wethouder Eelke Kraaijeveld.

Ruim vijftig personen waren aanwezig bij deze feestelijke ceremonie in het nieuwe pand aan de Merwedestraat 25. Vol trots lieten de bestuursleden en de medewerkers van de peuterspeelzaal het nieuwe onderkomen zien aan iedereen die hier belangstelling voor had. De nieuwe ruimte is volledig gericht op peuters tussen de twee en vier jaar. ,,Zij komen hier een aantal dagdelen per week spelen en worden op een laagdrempelige en ontspannen wijze gevormd in aanloop naar de basisschool. Alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om de peuters op een uitstekende wijze op te kunnen vangen, zijn aanwezig", aldus bestuurslid Marjan de Ruijter.

Voorafgaand aan de ceremoniële opening hielden wethouder Kraaijeveld, bestuurslid Marjan de Ruijter en oprichtster Evelien Vink een korte toespraak. De historie van de peuterspeelzaal, het project rondom de nieuwbouw en de gelukwensen met de nieuwe locatie stonden centraal. Uiteraard werd nog even vooruitgeblikt op de tweede locatie van de peuterspeelzaal die eind 2012 de deuren opent en wordt gevestigd in het nieuwe pand van de Koningin Wilhelminaschool.

Na het officiële moment werd door de vele aanwezigen onder het genot van een hapje en een drankje nog ontspannen nagepraat.

advertentie
advertentie