Voetbalspektakel Avelingen Groep bij Peursum

24 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

GIESSENBURG - Voetbalclub Peursum heeft vrijdag belangeloos het hoofdveld beschikbaar gesteld voor vier teams van Avelingen Groep. Werknemers met een arbeidshandicap, medewerkers uit diverse trajecten zoals 'Work First' & 'Onderweg naar Werk' en stafmedewerkers namen deel aan een toernooi.

De organisatie hield rekening met ieders capaciteiten. Dat het toernooi 'leeft' binnen Avelingen Groep, bleek uit het feit dat dit jaar voor het eerst vier teams werden geformeerd. ,,Het waren spannende wedstrijden met mooie acties en schitterende goals'', concludeert Gerda Derksen, algemeen directeur van het bedrijf. De teams streden om de felbegeerde wisselbokaal. ,,Industrieel won vorig jaar de wisselbeker terug die daarvoor enkele jaren in het bezit was van Groen. De spelers van Groen waren er extra op gebrand om de beker weer in hun bezit te krijgen'', aldus Derksen. In de finale bleek Industrieel toch te sterk.

,,Vanwege het bijzondere karakter van dit toernooi, wilden ook onze vrijwilligers graag hun medewerking verlenen'', aldus Wim den Toom, voorzitter van Peursum. ,,Het was een fantastische middag en ik zag alleen maar blije gezichten.'' Als dank ontving de club van Avelingen Groep een wedstrijdbal. Alle spelers kregen na afloop een ingelijste teamfoto met trofee.

advertentie
advertentie