Inloopspreekuur plastische chirurgie

27 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Tijdens de landelijke 'Dag van de Plastische Chirurgie', vrijdag 25 november, zet het Albert Schweitzer ziekenhuis de deur van de spreekkamer open. Het medisch centrum doet dit op de locaties Dordwijk/Gezondheidspark en Zwijndrecht. De afdeling Plastische Chirurgie houdt dan een eenmalig informatief inloopspreekuur voor iedereen met een vraag of wens op het gebied van bijvoorbeeld een ooglid-, oor- of neuscorrectie, handenchirurgie, borstvergroting of -verkleining, littekens en brandwonden. Het spreekuur is gratis toegankelijk en vindt plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur op de polikliniek Plastische Chirurgie van de genoemde locaties.

De landelijke open dag heeft als thema 'Van top tot teen' en wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. Het doel is meer bekendheid geven aan de vele mogelijkheden die dit medisch specialisme aan patiënten te bieden heeft.

Bezoekers kunnen hun persoonlijke wens voorleggen in een privégesprek van maximaal tien minuten. Een afspraak of verwijzing is niet nodig en er wordt nog geen dossier aangelegd. Mocht de wachttijd oplopen, dan kunnen bezoekers (alleen op de locatie Dordwijk!) een kijkje achter de schermen nemen op de polikliniek en in de operatiekamers van de plastisch chirurgen.

advertentie
advertentie