Aspect | ICT krijgt 'MKB best choiceaward' voor Office 365

27 december 2011 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Aspect | ICT uit Hardinxveld-Giessendam heeft van WINMAG-pro de 'MKB best choice' award gekregen voor hun dienstverlening rondom Office 365. Aspect | ICT is één van de eerste aanbieders binnen Nederland van Office 365, de nieuwste clouddienst van Microsoft.

De 'MKB best choiceawards' zijn toegekend aan de meest toonaangevende producten in 2011. Met als achterliggende gedachte: welke oplossingen hebben innovatie en kwaliteit gebracht? Office 365 bestaat uit Microsoft Office, SharePoint, Exchange en Lync. Het is een dienst die altijd up-to-date is, voor een aantrekkelijk maandelijks bedrag. Grensverleggend, omdat het gebruik voor het grootste deel niet lokaal, maar juist online plaatsvindt. Het enige wat de gebruiker nodig heeft is een internetverbinding.

Als Office 365 partner biedt Aspect | ICT volledige ondersteuning bij de implementatie en het beheer van de diverse componenten waaruit Office 365 bestaat. Met bijna dertig jaar kennis en ervaring op ICT-gebied is Aspect | ICT de aangewezen partner voor de efficiënte ondernemer.

Voor meer informatie:WINMAG Pro decembereditie 'Award special', www.startoffice365.nu, 0184 - 675400 of via http://twitter.com/#!/startoffice365.

advertentie
advertentie