Bert Ambachtsheer valt in de prijzen met ‘dynamisch krachtenveld’

20 maart 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Aan het begin van De Ontmoeting zijn donderdag de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de gemeentelijke fotowedstrijd waarin 'de trots van Hardinxveld-Giessendam' in beeld moest worden gebracht. In totaal waren 143 inzendingen.

De eerste prijs was voor Bert Ambachtsheer met zijn onderwerp in de categorie recreatie. Hij maakte een foto van de trailerhelling (foto een). De jury omschreef het als een dynamisch krachtenveld, beroepsvaart en pleziervaart. Ambachtsheer was niet aanwezig. De tweede prijs ging naar Marry Vermeij met als onderwerp een opgaande zon boven Neptune Repair (foto twee) en de derde prijs was voor Wim van der Pijl (foto drie). Hij legde de aanleg van de verwarming op de helling naar de nieuwe brandweerkazerne in Boven-Hardinxveld vast.

De eerste prijs was een Nikon Coolpix, de tweede prijs een luxe fotoalbum en de derde prijs een basis fotoalbum. De winnaars kregen bovendien hun foto afgedrukt op canvas. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Foto De Leng.

advertentie
advertentie