Grote verloting rommelmarkt

30 maart 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De organisatoren van een rommelmarkt in het Hervormd Centrum houden een grote verloting. Woensdag 11 april worden huis-aan-huis loten verkocht.

De hoofdprijs is een minuut gratis winkelen in een supermarkt. Verder zijn een digitale camera, een diner voor twee, een tafelgrill, een groente en fruitpakket van Flexivers, een tijdschriftenbon,een waardebon van cafétaria Wielwijk, een gevulde boodschappentas van Albert Heijn, een bloemenbon en een Bakkers lekkernij te winnen. De loten kosten € 0,50 per stuk. De trekking vindt plaats tijdens de rommelmarkt op zaterdag 21 april, om 13.00 op het bordes van het Hervormd Centrum. De uitslag van de verloting wordt ook in Het Kompas vermeld.

De opbrengst van de verloting is bestemd voor het Hervormd Centrum en voor Stichting Moi Bliznji van Klaas en Corrie Boer. Deze stichting gaat al jaren naar Bosnië om humanitaire hulp te verlenen en twee evangelische kerkjes te ondersteunen. De humanitaire hulp wordt gebracht in de vorm van kleding, fietsen, rollators en ziekenhuisspullen. Daarnaast zijn verschillende prefab woningen gebracht voor mensen die heel slecht behuisd zijn.

Dinsdagavond 10 en 17 april worden spulletjes opgehaald voor de markt. Een ieder kan zich melden via rommelmarkt@hghg.nl of de familie Visser, 0184-621384.

advertentie
advertentie