Verras moeder met moederdagactie Rivas

27 april 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Rivas-pashouders kunnen hun moeder op moederdag verrassen. Zij kunnen namelijk gebruikmaken van diverse aanbiedingen, waaronder uitjes in de regio en cadeaus. Inwoners die nog geen Rivas-pashouder zijn, vragen de Rivas Voordeelpas aan via www.rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440.

Met de Rivas Voordeelpas krijgen pashouders twintig procent korting op stadswandelingen in Dordrecht, Gorinchem en Leerdam. Deze aanbieding is geldig tot en met juni 2012.

Op moederdag varen moeders gratis mee op de Panoramatocht in Nationaal Park De Biesbosch. ,,Reserveer dus snel een plek en vergeet niet de actiepagina op www.rivas.nl te printen en de Rivas Voordeelpas mee te nemen", zegt Rivas-woordvoerster Karen de Groot.

Rivas-pashouders zijn woensdag 23 mei welkom in Leerdam voor het arrangement 'Vissen in de glasstad'. Ze bekijken 43 varianten aan vissen, reptielen, amfibieën, planten en koralen in Aqua Zoo. Daarna zien ze even verderop in de Glasblazerij hoe glasblazers vazen en schalen maken.

Reserveer vooraf via 06-53550858. Het aantal plaatsen is beperkt, dus vol is vol. De prijzen voor deelname bedragen € 10,30 voor volwassenen en € 7,40 voor kinderen. Voor meer informatie: Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of www.rivas.nl.

advertentie
advertentie