Laatste 'Ouderenavond' FNV Bouw Merwegiessen

26 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - In maart luidden de bestuursleden van FNV Bouw Merwegiessen de noodklok. Ze gaven aan vrijdag 23 november te zullen stoppen indien er geen bestuursleden bij zouden komen. Het einde van de bondsafdeling voor bouwvakkers is in zicht. Er wordt op bovengenoemde datum nog een laatste 'Ouderenavond' gehouden in De Drijvershof (aanvang: 18.30 uur). Het wordt een feestelijke avond met een rouwrandje. Na een buffet wordt een aantal leden gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Daarna is het de beurt aan Turbo Toos en Super Stien, een komisch duo uit het oosten van Nederland. Ook uit het zuiden komt entertainment en wel van het Vischwijvenkoor uit Woudrichem. Alle mogelijke stiltes, pauzes et cetera worden muzikaal ingevuld door een virtuoze pianist uit Gorinchem.

Aan het einde van deze avond zal nog iets gezegd worden en worden medewerkers, bestuurders en artiesten met een bloemetje bedankt. Dan valt het doek en is ruim 97 jaar vakbond geschiedenis. Voorzitter Wilco Kroes: ,,We denken nog één keer aan al die bestuurders die zich gedurende 97 jaar hebben ingezet. Ieder naar zijn kunnen en met maar één doel: Een betere en eerlijke beloning, betere, gezonde en veilige arbeidsomstandigheden en een goede oude dag-voorziening. In die opzet zijn we ruimschoots geslaagd. Hoewel we tijdens deze crisis ook moeten inleveren."

Leden die met of zonder partner nog naar de laatste avond willen komen kunnen een bewijs van toegang ophalen tegen betaling van 10 euro. Op de donderdagen 1 en 8 november kan dat op onderstaande tijden en plaatsen:

10.00 - 11.00: recreatieruimte in de Van Leijdenstraat.

11.00 - 12.00: recreatieruimte Jupiterflat.

13.30 - 14.30: recreatieruimte De Wielinghof.

15.00 - 16.00: atrium De Lange Wei

19.00 - 20.00: dorpshuis De Drijvershof

Geen bon is geen toegang.

advertentie
advertentie