'We kunnen de complete bouw realiseren'

29 november 2012 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Klop Bouw- en Timmerwerken uit Hardinxveld-Giessendam bestaat bijna vijf jaar. Het bedrijf wordt gerund door Gert-Jan Klop. Vijf jaar geleden kwam hij op het idee zelfstandig werk uit te voeren bij aannemers en particulieren. ,,Inmiddels is de particuliere groep zo uitgegroeid dat we hier onze tijd mee vullen. Van aanbouwen, opbouwen, schuren en aftimmerwerkzaamheden tot elektra en sanitair. Ons werkgebied is en rondom Hardinxveld-Giessendam. Niets is ons te veel. Samen met collega-bedrijven hebben we een groot aantal medewerkers in elke branche zodat we de complete bouw kunnen realiseren. Voorafgaand worden via een persoonlijk gesprek alle wensen van de klant op papier gezet en uitgewerkt in een vrijblijvende offerte. Bij akkoord zorgen we dat alle medewerkers zo snel en goed mogelijk achter elkaar door kunnen werken zodat de bouwstroom vloeiend doorgaat."

Hij vervolgt: ,,Via Internet kunnen mensen veel materialen bestellen. In onze webwinkel (zie www.klopbouwmaterialen.nl, red.) kunnen klanten van schroeven tot spijkers bestellen en van kit tot hoeken. Deze materialen worden thuis afgeleverd. Dit geeft vele mogelijkheden als je wilt verbouwen en zelf de werkzaamheden wilt uitvoeren. Je kunt vooraf bekijken wat je nodig hebt en dan brengen wij alles voor de verbouwing. De webwinkel is voornamelijk gebaseerd op kleine materialen. Natuurlijk kunnen klanten terecht voor alle bouwmaterialen. Een telefoontje of een e-mail is genoeg voor een offerte voor de benodigdheden."

Uitbreidingen

Sinds een paar maanden is Klop Bouw- en Timmerwerken uitgebreid met een eigen loods c.q. bedrijventerrein. ,,Hier hebben we een kleine, maar schappelijke ruimte voor onze voorbereidingen en werkzaamheden. Het terrein heeft de laatste weken een grote metamorfose ondergaan. Inmiddels kunnen we de meeste voorraden en vervoersmiddelen al plaatsen. We hier hopen in de toekomst meer ruimte inpandig te kunnen creëren zodat we onze werkzaamheden verder vooruit kunnen voorbereiden."

,,Mede door onze uitbreidingen en ons 5-jarig bestaan houden we zaterdag 8 december van 13.00 tot 15.00 uur een Open Middag op het industrieterrein aan de Nieuweweg. Het adres is Hakgriend 4B. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is uit kennis te komen maken en eens een kijkje te komen nemen. U kunt ook informatie en ideeën op komen doen voor een verbouwing of renovatie van uw huis. We zullen onze werkzaamheden presenteren via tekst en beeld en kunnen meerdere voorbeelden laten zien van kozijnen, deuren, gevelbekleding, onderhoudsvrije materialen et cetera. Natuurlijk hopen we op een drukke middag met een kop koffie of thee en een gezellig gesprek. Heeft u vragen en kunt u op onze Open Dag niet langskomen? Wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en uitvoering."

advertentie
advertentie