Rock en Blues in De Lockhorst

16 januari 2013 om 00:00 Algemeen

SLIEDRECHT - Sliedrecht Bruist houdt zaterdag 19 januari een Rock en Blues-avond in De Lockhorst. Diverse lokale bands betreden het podium van de theaterzaal, die voor deze avond meer op een rockcafé zal lijken. Jaarlijks houdt Stichting Sliedrecht Bruist een groots opgezette muziekavond om lokale artiesten een podium te bieden en Sliedrecht cultureel op de kaart te zetten.

Jaarlijks muziek-avondje van Sliedrecht Bruist

De organisatie heeft ook dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld met talenten uit Sliedrecht en omgeving. Zoals Artist Anonymous, een initiatief van Henk van Zeijst. De band bestaat uit gerenommeerde Sliedrechtse muzikanten die voor speciale gelegenheden bij elkaar komen om op te treden. Op basis van hun ervaring en muzikaliteit is een enkele repetitie voldoende om een sterke show neer te zetten.

Ook Dick van de Leun, zeker geen onbekende voor muziekminnend Sliedrecht, is van de partij met zijn muzikale vrienden. Henk van Bronkhorst komt met zijn Bob Dylan Tributeband. En ook United by Music, het initiatief dat mensen met een verstandelijke beperking de kans geeft op te treden voor groot publiek, verzorgt een optreden.

Afscheid Maverick

Speciaal is de bijdrage die het populair trio van Maverick levert aanstaande zaterdag. Voor hen betekent dit het laatste optreden; de bandleden gaan na de 19e ieder zijns weegs. Naast een set met hun eigen repertoire begeleidt Maverick ook de drie winnaars van The Voice of Drechtsteden. Zij zullen elk twee liedjes zingen. The Voice of Drechtsteden werd in december gehouden in Café Havana en werd gewonnen door Caroline, een Sliedrechtse zangeres die voornamelijk Anouk-covers zingt.

Sliedrecht Bruist begint om 20.30 uur. Kaarten à 10 euro zijn te verkrijgen bij De Vries Verf en Behang (Kerkbuurt), Primera en Albert Heijn (Winklerplein) en Theater De Lockhorst.

advertentie
advertentie