Verbouwing Expert Dukel in volle gang

28 maart 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD/G'DAM - De afgelopen weken is er hard gewerkt bij Expert Dukel en zijn de voorbereidingen getroffen om de winkel groots te verbouwen. Er is al een eerste start gemaakt met de verbouwing van de TV-wand en de witgoedafdeling. De planning is om de winkel donderdag 18 april feestelijk te heropenen in het nieuwe Expert model 4.0. Tot het zover is, staat het team van Expert Dukel in Hardinxveld-Giessendam klaar om de klant te voorzien van de beste service en persoonlijk advies.

Samen met het team gaan ondernemers Anita en Matthijs Brouwer de zaken grondig aanpakken. De winkel zal een ware gedaanteverwisseling ondergaan en worden ingericht volgens het Expert model 4.0. De eerste start is gemaakt met de verbouwing van de TV-wand en de witgoedafdeling. Bovendien zal de Bose- en Loewe wand, net als de rest van de winkel, worden aangepakt en het assortiment zal worden uitgebreid.

De service van Expert Dukel gaat verder dan de winkeldeur. Zwaardere apparatuur wordt namelijk thuisbezorgd. Ondernemer Matthijs Brouwer: ,,We kunnen er, tegen een redelijke vergoeding, voor zorgen dat alles keurig op zijn plaats komt te staan en wordt geïnstalleerd op de bestaande leidingen. Vertrekken doen we pas, als alles werkt.'' En als er onverhoopt iets mis gaat met de apparatuur, dan kan de klant blijven rekenen op de technische dienst van Expert Dukel. ,,We zetten ons graag in voor een snelle reparatie. Ook na de garantietermijn en ook als apparatuur niet hier gekocht is'', benadrukt Matthijs. ,,Bij storingen aan wit- of bruingoed staan we zo snel mogelijk voor onze klant klaar. Het liefst lossen we het probleem natuurlijk ter plekke op. Maar als dit niet lukt kunnen klanten altijd rekenen op een gratis leenapparaat'', aldus de servicegerichte ondernemer.

Alleen de komende weken kunnen klanten nog profiteren van heel veel aanbiedingen en kortingen op diverse producten. Tijdens de verbouwing zal de winkel geopend blijven voor het winkelend publiek.

advertentie
advertentie