Slotconcert A-Dieu Gospelkoor Chananja

30 maart 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Eind maart reisde Gospelkoor Chananja vier dagen af naar België op tournee met een speciaal avondvullend programma. Het thema van dit programma was: A Dieu (Met God). Het waren avonden vol muziek, dans, sketches, filmpjes, meezingen en nog veel meer. Het publiek werd op velerlei manieren meegenomen op reis. Om deze vierde tournee af te sluiten, geeft Chananja zaterdag 6 april om 20:00 uur een slotconcert in De Bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam.

Kaartjes voor deze avond kosten €5,- per stuk, zijn inclusief een consumptie en zijn te reserveren via: slotconcert@live.nl. Er kan de avond zelf aan de kassa betaald worden.

Gospelkoor Chananja komt uit Wijngaarden. Het koor bestaat uit leden in de leeftijd van 15 tot 45 jaar. Het Nederlandstalig repertoire wordt muzikaal begeleid door een uitgebreide live-band, bestaande uit slagwerk, piano, elektrisch of akoestisch gitaar, basgitaar, trompetten, percussie, viool en klarinet. De koor- en bandleden staan onder leiding van Peter Koetsveld. Tijdens dit optreden maakt het koor gebruik van een eigen podium, licht- en geluidsapparatuur en een zelf ontworpen decor. Info: www.chananja.com of info@chananja.com.

advertentie
advertentie