Bijeenkomst T@B voor ondernemers

30 maart 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD/G'DAM - De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) verzorgt maandag 15 april een bedrijvenavond. Deze bijeenkomst vindt plaats in de zaal van Bouwschakel, Houtschelf 10 (ingang aan de Griendaak). De bijeenkomst begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.

De bijeenkomst heeft als thema 'Ondernemen in Hardinxveld-Giessendam…aantrekkelijk of elders beter?'. ,,Met dit thema proberen wij het gesprek aan te gaan met directeuren, winkeliers, zzp'ers en andere ondernemers. Als lokale partij zijn wij er voor iedereen, dus voor inwoners, verenigingen en bedrijven. Maar een gezond ondernemersklimaat is goed voor de lokale economie en stimuleert het maatschappelijk leven. Daarom willen we weten wat er leeft bij de bedrijven,'' zegt T@B-fractievoorzitter Benhard van Houwelingen.

T@B-fractievoorzitter Van Houwelingen leidt de avond samen met gespreksleider Peter Donk, journalist-programmamaker bij het NOS Journaal. Tijdens de bijeenkomst worden verschillende sessies gehouden waarin de ondernemer kan meepraten over het lokale beleid en waarin de T@B haar visie geeft op ondernemen in Hardinxveld-Giessendam. Zo probeert de lokale partij haar beleid af te stemmen op ieders inbreng, dit daarna te verwerken in haar verkiezingsprogramma en dit uit te voeren.

Aanmelden kan door voor 10 april een mail te sturen naar info@tabhg.nl.

advertentie
advertentie