Zelfgebouwde motoren trekken veel bekijks

22 april 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Afgelopen zaterdag hebben de honderden bezoekers van Korteland Motoren een gezellige Open Dag beleefd. De te koop staande motoren, scooters en cabrio's pronkten in het zonnetje.

Alweer voor de negentiende keer organiseerde Korteland Motoren deze Open Dag in en om het bedrijf aan de Nijverheidsstraat. Kramen met aanbiedingen met voor elke motorrijder wat wils. Waaronder helmen, laarzen en handschoenen. Er waren verschillende activiteiten, waaronder een 'Streetfighter Show' (zie foto). Deze zelfgebouwde motoren trekken altijd veel bekijks. De toerrit trok zo'n vijftig motorrijders, die een mooie, door MC Vogelvrij uitgezette route reden. Ook de runs van de Dynojet vermogenstestbank mochten zich door het indringende geluid van een op vol vermogen draaiende motor in een grote belangstelling verheugen.

Verloting

Tijdens de Open Dag kon ook een proefles op de motor worden genomen, verzorgd door Rijschool Westerbeek. Ook voor de beginnende motorrijder is speciaal een 125 cc motorfiets aangeschaft. Voor de kinderen was er een leuk springkussen en ook de hamburgerkraam ontbrak niet. Aan het einde van de dag werden de prijzen getrokken van de verloting. De volgende prijzen zijn nog af te halen: lot 442 - een miniatuurmotorfiets naar keuze, lot 129 - een set oordopjes en een paar handschoenen op de nummers 457, 307 en 212. De tweede (laarzen) is gevallen op nummer 1000 voor laarzen en de eerste prijs (een motorjas) is gevallen op lot 308.

advertentie
advertentie