Bezuinigingsvoorstel subsidies in De Ontmoeting

16 mei 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De bezuinigingen op de subsidieverlening aan verenigingen en instellingen in Hardinxveld-Giessendam komt donderdag 23 mei aan de orde tijdens De Ontmoeting. Het voorstel dat nu op tafel ligt betreft een jaarlijks bezuiniging van 100.000 euro vanaf 2016. Iedereen is welkom op deze informele raadsbijeenkomst.

In De Ontmoeting worden de mogelijke opties om te komen tot bezuinigingen toegelicht. De heer Kraaijeveld (wethouder) en mevrouw De Vroed (beleidsmedewerker) geven hierover een presentatie. Daarna vindt een gesprek plaats over de gepresenteerde opties. Dit is één van de bezuinigingsvoorstellen van het college van Burgemeester en Wethouders die bedoeld is om bij te dragen aan een bezuiniging van jaarlijks 700.000 euro, vanaf 1 januari 2015.

In De Ontmoeting wordt geïnventariseerd hoe wordt gedacht over het bezuinigingsvoorstel ten aanzien van de subsidies. Het agendapunt staat omstreeks 21.10 uur gepland en duurt ongeveer 45 minuten. De definitieve besluitvorming over alle bezuinigingsvoorstellen vindt plaats op 27 juni, tegelijk met de behandeling van de Perspectiefnota.

advertentie
advertentie