'Gouden donatie' voor River Trotters

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Basketbalvereniging River Trotters heeft 25 juli, uit handen van directievoorzitter Huub Haarlemmer van Rabobank Merwestroom, de 'gouden donatie' ter waarde van driehonderd euro ontvangen. De club kreeg dit bedrag toegewezen door mee te doen aan de donatie actie van Rabobank Merwestroom, tijdens de Giessenhof braderie.

Meer dan 320 donatie aanvraagkaartjes werden achtergelaten tijdens de braderie, waaronder ook de aanvraag van mevrouw Ria Lock. Zij vulde het kaartje in voor River Trotters, met als doel een donatie ten behoeve van de jeugdopleiding. Aangezien mevrouw Lock klant én lid is van Rabobank Merwestroom werd de donatie verdubbeld.

De zilveren donatie van tweehonderd euro ging naar de Hardinxveld-Giessendamse Reddingsbrigade en wordt gebruikt voor de aanschaf van diverse reddingsattributen. Het Rode Kruis won de bronzen donatie van honderd euro, die het zal gebruiken voor het organiseren van een rolstoeluitje voor ouderen en gehandicapten. De kinderdonatie van vijftig euro gaat naar Gymnastiekvereniging OKK.

Als coöperatieve bank wil Rabobank Merwestroom een actieve rol spelen in de samenleving. Met de actie 'Geef je goede doel een duim' roept het alle verenigingen, stichtingen en dergelijke op een donatie-aanvraagkaart in te vullen tijdens de braderieën. Het doel mag zelf worden bepaald zolang de activiteit de sociale en culturele omgeving bevordert en plaatsvindt in het werkgebied van Rabobank Merwestroom. Ook tijdens de Late Summer Fair in Sliedrecht, op zaterdag 14 september, stelt Rabobank Merwestroom vier donaties beschikbaar.

advertentie
advertentie