Volharding huldigt trouwe leden

18 juli 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Gerry Vlot zet zich al zestig jaar in voor Volharding in Hardinxveld-Giessendam en ontving hiervoor onlangs een oorkonde en een tweede briljant voor in haar gouden speld. Gijsbert Versluis, erelid bij Volharding, kreegt een gouden speld voor zijn veertig lidjaren en Piets van de Meijden ontving voor het 35 jarig lidmaatschap een cadeaubon. Ook Ida en Johan Blokland werden in het zonnetje gezet door de vereniging; zij zijn beide al 25 jaar lid van de club. Johan Blokland is zelfs al 21 jaar secretaris van de vereniging. Speciale aandacht was er voor Mien Blom. Zij was jarenlang het boegbeeld van de keuken. Jarenlang voorzag ze de leden van Volharding van koffie en thee terwijl ze het zelf liever bij een mandarijntje hield. Vanwege haar hoge leeftijd is zij nu gestopt en namens bestuur en leden ontving zij als blijk van waardering een bloemetje en de nodige bedankjes.Ook werd afscheid genomen van Nava Benyamini, die gedurende 5 jaar dirigent bij Volharding was. Namens het bestuur en de leden werd zij bedankt voor haar inzet, haar bladmuziek en arrangementen. Ook leverde zij een belangrijke bijdrage aan de 90-jarige jubileumuitvoering. Het was de grote hoeveelheid werk die haar deed besluiten om op tijd gas terug te nemen.

De leden van Volharding gaan 6 weken met vakantie, maar eerst was er nog een hapje en een drankje waarmee de avond gezellige werd afgesloten. Op 4 september komt Henk van der Plassche op proef bij het koor dirigeren. Op 11 september zal Elly Bezemer de koordirectie voor haar rekening nemen. Volharding is op zoek naar een dirigent die bij het koor past en tot het zover is neemt Linda Klumpers de koordirectie voor haar rekening. Volharding werkt aan een nieuw programma met een fris en pakkend repertoire. Belangstellenden die mee willen zingen zijn vanaf woensdag 4 september tussen 19.30 uur en 21.30 uur van harte welkom in de kerk van de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB in de Peulenstraat. Voor inlichtingen 0184 616304 / 0651 116196 / gzv.volharding@hetnet.nl.

Op de foto vanaf links: Gerry Vlot, Johan en Ida Blokland, Gijsbert Versluis en Piets van der Meijden. Voorzitter Dicky de Kreij staat rechts.

advertentie
advertentie