Nieuwe sponsor Crew shirts OKK

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Verhoef Elektrotechniek b.v. uit Sliedrecht is bereid gevonden 140 shirts te sponsoren voor Gymnastiekvereniging OKK.

Vanwege het 95 jarig bestaan van het in 1919 opgerichte OKK werd het tijd voor nieuwe shirts. Deze zullen in het jubileumjaar gedragen worden tijdens de grote uitvoering, bij de kleutermiddag, de clubkampioenschappen en andere activiteiten. Voor het eerst zijn deze zaterdag 23 november tijdens de intocht van de Sint in Hardinxveld te zien. Dan zullen de meisjes van groep 4 ze dragen tijdens hun optreden op de vrachtwagen in de Peulenstraat.

Verhoef Elektrotechniek B.V. is een organisatie met kennis van scheepvaart-, industrie-, utiliteit- en automatiseringsprojecten. De activiteiten omvatten het complete traject van advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud van elektrotechnische en automatiseringsprojecten. Sinds 1954 verzorgen zij complete scheepsinstallaties van o.a. diverse baggervaartuigen, tankers, werkpontons, kraanpontons, hefeilanden, sleepboten, passagiersschepen, binnenvaartschepen en luxe jachten. Ook voor huisinstallaties bent u bij hen aan het goede adres. Volgend jaar wordt het 60 jarig bestaan van Verhoef gevierd.

Op de foto Elise en Juliet Boon in de nieuwe shirts en Arco Boon van Verhoef Elektrotechniek B.V.

advertentie
advertentie