T@B geeft een feestje

7 januari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G' DAM - De Transparante partij voor Algemeen Belang (T@B) houdt zaterdag 18 januari een feestavond. De avond wordt gehouden in de foyer van sporthal de Wielewaal. ,,Tijdens een gezellig feestje laten we jongeren kennis maken met onze partij en zo brengen we de politiek dichterbij," zegt T@B-fractievoorzitter Benhard van Houwelingen.

De foyer van de sporthal aan de Cornelisweer in Hardinxveld-Giessendam wordt op 18 januari omgedoopt tot feestzaal. Bekende lokale dj's van Light, Sound & Vision (LSV) verzorgen tijdens de avond de muziek. Jongeren binnen de T@B zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het belooft een gezellige avond te worden met een après ski tintje.

De avond is vooral voor jongeren. De kloof tussen de politiek en de jeugd is groot. Het is dan ook belangrijk dat een politieke partij jongeren opzoekt. Zo weet de partij wat er leeft onder jongeren. De T@B organiseert vaker een feestavond. ,,Op de avond kan de jeugd op een laagdrempelige manier in gesprek gaan met onze partij," aldus Van Houwelingen.

Iedereen is welkom op de feestavond. De party begint om 21.00 uur en de entree is gratis. De T@B verwacht een gezellige drukte. Kijk voor meer informatie op www.tabhg.nl. Volg de T@B ook op Facebook en Twitter (@TABHG).

advertentie
advertentie