Geslaagd Valentijnstoernooi voor tennisjeugd

5 april 2014 om 00:00 Sport

Het was een gezellige drukte tijdens het Valentijnstoernooi bij tennisvereniging L.T.C. de Merwede. Alle jeugdleden mochten vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen om kennis te maken met de tennissport. De kantine aan de Peulenlaan was gezellig versierd met harten en rozen en de sfeer zat er al snel in.

Het eerste deel van het programma bestond uit een aantal spelletjes in estafettevorm als kennismaking en warming up. Daarna gingen de kinderen onder de enthousiaste leiding van leraren van tennisschool V&P in groepen aan de slag. Kinderen die nog niet konden tennissen leerden op een speelse manier de eerste beginselen. De wat meer ervaren kinderen werden conditioneel, technisch en tactisch uitgedaagd.

Na de gezamenlijke lunch werden er nog wat wedstrijdjes gespeeld. Het ging die dag voornamelijk om het spelplezier en dus had iedereen prijs. Een van de moeders: ‘Het leuke op deze club is dat jong en oud altijd plezier heeft met elkaar en dat niemand buiten wordt gesloten’.

Er stond een behoorlijke wind, maar gelukkig bleef het droog en kwam zelfs de zon door. Al met al een zeer geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar.

advertentie
advertentie