VVD bezoekt Lock Transport

21 februari 2014 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Tijdens een werkbezoek heeft Martin van Rossum, lijsttrekker van de VVD Hardinxveld-Giessendam, op 18 februari een gesprek gehad met directeur Piet Lock van het gelijknamige transportbedrijf.

Lock Transport is een familiebedrijf dat al 83 jaar haar wortels in Hardinxveld-Giessendam heeft. Met 40 vrachtauto's op nationale en internationale wegen, een bedrijf van belang voor de economie van de gemeente. Bovendien gevestigd op het industrieterrein De Peulen, waar een grote revitalisering plaats heeft gevonden, die mogelijk was mede dankzij een belangrijke financiële inbreng van de daar gevestigde bedrijfseigenaren. Reden voor Van Rossum om dit bezoek af te leggen.

Piet Lock, nauw betrokken bij de revitalisering, gaf aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met de gemeente en met het resultaat: ,,Door de aanpassingen in de groenstrook is de parkeervoorziening aanzienlijk verbeterd en met het vernieuwen van wegdekken en planten van nieuw groen hebben de bedrijven een betere uitstraling gekregen."

advertentie
advertentie