PvdA organiseert Pubquiz

21 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 7 maart organiseert de Partij van de Arbeid een Pubquiz in Tapperij Damrak. Tijdens deze avond zullen verschillende team tegen elkaar strijden als het gaat om algemene kennis, kennis over Hardinxveld-Giessendam en de lokale politiek.

Doel van de avond is om inwoners te betrekken bij de lokale politiek. Campagnecoördinator en nummer 3 op de PvdA-lijst Esmeralda Klomp legt uit hoe de PvdA dit wil bereiken: “De Pubquiz is deels gericht op Hardinxveld-Giessendam en de lokale politiek. Het is een leuke, informele manier om te kijken hoeveel de mensen weten over wat zich afspeelt in het dorp en het gemeentehuis. In het nieuws horen we steeds vaker dat mensen vinden dat de gemeente te ver van inwoners af staat. Wij hopen samen met de deelnemers van de quiz het tegendeel te kunnen bewijzen.” Naast de vragen over het dorp en de raad worden er ook vragen gesteld over algemene zaken zoals muziek, topografie en het herkennen van bekende Nederlanders.

De quiz is toegankelijk voor jong en oud en wordt gehouden op vrijdag 7 maart van 20:00 tot 23:00 uur. Opgeven kan in team van maximaal 4 deelnemers via pvdahg@gmail.com, de facebookpagina van de PvdA (www.facebook.com/pvdahardinxveldgiessendam) of via twitter @pvdahagi. Het winnende team wordt beloond met een nachtje weg.

advertentie
advertentie