Een tweede kans voor een eerste indruk!

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Een tweede kans voor een eerste indruk is het motto van FB de schadehersteller. In de tegenwoordige tijd moet de broekriem in verschillende branches strakker worden aangestrokken. Dat merkte wij in ons werk als schadehersteller ook. Met de vraag repareren of renoveren kiest met liever voor repareren. En dat is juist onze specialisatie.

FB de Schadehersteller is gespecialiseerd in het herstellen van schades zowel in de nieuwbouw als in de renovatiebouw. Met name aan gevelbeplating, kozijnen, deuren en vliesgevels. De ondergrond is daarbij niet van belang. Zowel bij metalen ondergronden en kunststof ondergronden weten onze specialisten precies hoe zij beschadigingen kunnen herstellen en lakken.

Er wordt vaak op ons een beroep gedaan tijdens de opleverfase van grotere bouwwerken. Hierbij vervalt noodzaak tot complete vernieuwing van gevelelementen, wanden, panelen of deuren geheel te vervangen als deze tijdens de bouw zijn beschadigd.

Particulieren kunnen voor inbraakschades en voor beschadigingen aan kozijnen, panelen en deuren ook een beroep op ons doen.

Wij werken met de meest moderne technieken, zodat op locatie, iedere bouwschade weer kleurecht hersteld kan worden. Meestal zonder demontage van oude gevelelementen en gegarandeerd kleurecht. Hierdoor kan bijvoorbeeld tijdens de opleverfase van ieder project snel bijgestuurd worden. Lange wachttijden voor nieuwe profielen of elementen; kostbare demontage van vliesgevelelementen behoren dan ook tot het verleden.

Tegenwoordig is het totaal geen probleem meer om gescheurde lasnaden van uw kunstof kozijn ter plekken op te lossen. Wij hebben geïnvesteerd in een klein apparaat die stalen krammetjes in de lak smelt, over de las heen, zodat bij het werken van een kozijn hij niet zomaar weer open trekt. Deze techniek wordt al volop gebruikt in de autoschade branche. Na toepassing wordt alles geschuurd, strak gemaakt en gespoten in iedere gewenste kleur. Met deze techniek geven wij u met plezier weer 5 jaar extra garantie op de nieuwe lasnaad.

Wij kunnen snel en vakkundig reparaties uitvoeren op locatie zonder dat nieuwe elementen of profielen nodig zijn. Daardoor kunnen de meeste schades al binnen enkele dagen hersteld zijn.

Hebben wij hierdoor uw interesse gewekt dan kunt u eens een kijkje nemen op onze website, wwww.deschadehersteller.nl

Hier kunt u vrijblijvende informatie opvragen.

advertentie
advertentie