Status: Ongeslagen! Dames 1 OKK’70 verliest dit volleybalseizoen geen wedstrijd!

12 april 2014 om 00:00 Sport

Na twee weekenden waarin het kampioenschap goed gevierd werd mochten de dames afgelopen zaterdag nog een wedstrijdje “ballen”. Tegenstander was Vridos uit Giessenburg. Voor beide teams stond er inmiddels niets meer op het spel waardoor deze wedstrijd slechts een formaliteit zou zijn.

Met een steeds “dunner” wordende selectie begonnen de dames wat afwachtend aan de wedstrijd. Desondanks werd er de eerste set gedaan werd er gedaan moest worden en werd de eerste set dus met 25-16 gewonnen. Aan het einde van de eerste set ging het goed mis. Spelverdeelster Wilma van Dusseldorp raakte geblesseerd waardoor het seizoen voor haar drie sets te vroeg eindigde.

Suzanne Tukker nam in de 2e set de spelverdeling voor haar rekening. Door een goede servicedruk werd ook deze set met 25-16 gewonnen.

In de derde set leek even niets meer te lukken. De dames kregen het niet voor elkaar Vridos onder druk te zetten waardoor Vridos duidelijk de betere was in deze set. Met 16-25 gaven de dames de set cadeau.

In de 4e set moest er dus iets veranderen. De meegekomen jeugdspeelsters Arriëtte de Jong (spelverdeling) en Mandy Bakker (middenaanvalster) werd door coach Aad Pijpers ingezet. Dit bracht de benodigde rust weer in het team waardoor de dames het karwei klaarden met 25-19.

En zo blijft dit competitieseizoen bijzonder succesvol. Geen wedstrijd werd er verloren. Laten we het erop houden dat het dus een bijzonder “vruchtbaar” jaar was voor eerste damesteam van volleybalvereniging OKK’70. Eerste klasse “here we come!”

advertentie
advertentie