Ontmoetingsochtend over borstvoeding in Gorinchem

24 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Rivas Zorggroep houdt dinsdag 6 mei in Gorinchem een ontmoetingsochtend over borstvoeding. Moeders kunnen tijdens de bijeenkomst ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst vindt plaats in de Rivas-locatie aan de Jacques Perkstraat 1 in Gorinchem.

Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn alle moeders die borstvoeding geven, en natuurlijk hun baby, welkom bij de ontmoetingsochtend borstvoeding. Tijdens deze bijeenkomst kunnen moeders ervaringen rondom borstvoeding uitwisselen. Op de ochtend is er ook een lactatiekundige aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook geeft ze informatie over verschillende onderwerpen, zoals de frequentie van borstvoeding, nachtvoedingen en kolven.

Ook na de bijeenkomsten kunnen ouders bij Rivas terecht voor deskundige begeleiding. De lactatiekundige begeleidt en adviseert bij het geven van borstvoeding. Ouders kunnen contact opnemen met de lactatiekundige via borstvoeding@rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440. Afhankelijk van de vraag beantwoordt de lactatiekundige de vraag per mail/telefonisch of maakt een afspraak voor advies aan huis.

Deelname aan de ontmoetingsochtend borstvoeding is mogelijk na aanmelding via borstvoeding@rivas.nl. Voor meer informatie over de bijeenkomst kan contact worden opgenomen via dit e-mailadres. Deelname is gratis.

advertentie
advertentie