Networkcoaches gezocht

28 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - In 2013 zijn er zeventig mensen in Gorinchem door vrijwilligers op weg geholpen bij het opbouwen van nieuwe sociale contacten. ,,Dit heeft mijn leven veranderd", zegt Ellen de Tree één van hen. In 2014 worden opnieuw mensen ondersteund en vrijwilligers gezocht.

Als vrijwilliger krijg je een tweedaagse training tot netwerkcoach, een vrijwilligerscontract en vergoeding. Bovenal is het een kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan je omgeving en het verschil te maken. Vrijwilliger Marja van den Brakel gaf Ellen net dat zetje in de rug om te gaan sporten. ,,De eerste keer ging ze mee naar de badminton. Daarna durfde ik zelf." ,,Ik heb Ellen zien groeien het afgelopen jaar", valt Marja bij. ,,Het mooie is dat ze dit zelf heeft gedaan. Ik heb slechts gecoacht in het vinden van de oplossingen."

Wie zich ook een jaar lang wil inzetten als netwerkcoach, zodat iemand weer kan meedoen aan het dagelijks leven kan contact opnemen met Astrid Wilschut van MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden op 0183 69 16 00 of via servicebureau@meeav.nl. Meer informatie: www.meeav.nl.

advertentie
advertentie